L'Orangerie, Seraing

Het project betreft het transformeren van een oude industriële hal in een kantoorgebouw in Seraing te België.       Dit gebouw is het hoofdkantoor van de CMI-groep. Het belangrijkste element in de gevels van dit project is een metalen net dat zich ontvouwt rond het gebouw.  Het beweegt weg, komt dichterbij en verbindt de gevel aan de ijzer- en staalindustrie die hier vroeger actief was. Het bestaat uit een aluminium plaat met rechthoekige uitsparingen, die doet denken aan de stenen die gebruikt werden in de constructies van Seraing. Het werkt als een perfecte luifel. Zowel de basisgevelbeplating als de second skin zijn goud Vom3 geanodiseerd door Alucol.

 

 

Inspirations

In diesem Projekt angewandt

  • Bürsten
  • Eloxieren
  • Schleifen
  • Nanodiseren
  • Färben
  • Polieren