Hoge Raad der Nederlanden, Den Haag

De nieuwe huisvesting voor De Hoge Raad Der Nederlanden wordt gerealiseerd in de historische Haagse binnenstad. Naast een kantoor- en gerechtsgebouw (circa 15.000 m2 bruto vloeroppervlak) met publieksvoorzieningen heeft het project een ondergrondse parkeergarage van 55 plaatsen. Het gebouw bestaat uit een groot glazen volume met ca. 15.000 m2 geborstelde geanodiseerde aluminium T - profielen. Deze geanodiseerde profielen dragen bij aan de bijzondere uitstraling van dit gebouw.

Projectdetails:

Bouwsom: > 30.000.000

Markt: Overheid, Kantoren

Grootte: 10.001 - 30.000 m2

Overig: Bijzonder duurzaam project, Bouwcombinatie

Opdrachtgever: Rijksgebouwendienst, Den Haag

Gebruiker: De Hoge Raad der Nederlanden, Den Haag

Architect: Claus en Kaan architecten, Rotterdam

Constructeur: ARUP, Amsterdam

Bouwtijd: 26 maanden

Opleverdatum: november 2015

Inspirations

In diesem Projekt angewandt

  • Bürsten
  • Eloxieren
  • Schleifen
  • Nanodiseren
  • Färben
  • Polieren